T.E.K. Ortaokulu

Vizyon: Demokratik değerlere bağlı, çevreye duyarlı, bilimsel düşünen, çevresiyle iletişim kurabilen, öğrenmeyi öğrenen, değişim ve iyileşmenin lideri olan bireyler yetiştirmektir.

Misyon: Biz; bütün öğrencilerimizin Atatürk ilkelerine bağlı, laik ve demokratik toplum düzenini benimseyen, okuyan, soran, sorgulayan, araştıran, düşünen ve düşüncelerini düzgün ve rahat bir şekilde ifade eden, başkalarının düşüncelerine saygı duyan, aldığı sorumlulukları yerine getiren, Türk Kültürüne, örf ve adetlerine sahip çıkan, zoru başarmanın kolay, imkansızı başarmanın zaman alacağını bilecek kadar kendine güvenen, paylaşmayı bilen, yaratıcı, hoşgörülü, katılımcı, doğayı ve hayvanları seven ve koruyan bireyler olarak yetişmeleri için varız.

Başarılar: 2010 KIZLAR HENTBOL İL BİRİNCİLİĞİ,2011 MASA TENİSİ KIZLAR İL İKİNCİLİĞİ,2011 MASA TENİSİ ERKEKLER İL ÜÇÜNCÜLÜĞÜ

Pansiyon Bilgileri:
Isınma: DOĞALGAZ / KALORİFER